Rouwarrangement hart gemengd
  • Rouwarrangement hart gemengd
  • Rouwarrangement hart

Hart 60 cm

€ 375,00 incl. BTW

Het hart symboliseert liefde. Daarom is het ook niet gek dat een hart vaak gekozen wordt door de nabestaande.

U kunt een hart op diverse manieren laten opmaken. Helemaal met enkel een kleur rozen of juist bont met diverse soorten en kleuren bloemen. Bij opmerkingen kunt u tekst plaatsten voor kaartje of lint. Ook daar kunt u ons vertellen wat er van ons verwacht wordt en welke soorten bloemen wij wel of juist niet mogen gebruiken. 

Maat L hart heeft een doorsnee van ongeveer 60 cm 

Let op vergeet niet bij opmerkingen u bericht op te slaan! Houdt er rekening mee dat wij een hart oasis in huis moeten hebben, neem contact op met ons over de levertijd 0355412673

Kaartje en/of opmerking

  • Max. 250 karakters. Vergeet uw tekst niet op te slaan.
Grootte
Lint (2 slippen)
Kaartje
Aantal

Bezorgen
Snelste bezorg mogelijkheid: 31-05-2023.
Let op: bestellingen na 13:00 worden morgen geleverd.
Afhalen
Snelste bezorg mogelijkheid: 31-05-2023.
Let op: bestellingen na 17:00 worden morgen geleverd.
 

Betaal veilig met iDEAL

 

Eigen bezorgservice!

 

Altijd verse (seizoens)bloemen

Het hart symboliseert liefde, niet gek dat daarom ook een hart vaak gekozen wordt door de nabestaande.

U kunt een hart op diverse manieren laten opmaken. Wij adviseren u dan ook dit duidelijk te vermelden in omschrijving bij het bestellen. U kunt een rozen hart laten maken of juist met diverse bloemen, alles is mogelijk. U mag altijd contact opnemen met ons of langskomen bij ons in de winkel in Baarn. 

Wij maken gebruik van de bloemen uit het seizoen. Het kan dus zijn dat de bloemen iets afwijken van het door u gekozen hart. Wij zullen er alles aan doen het zo gelijk mogelijk naar afbeelding na te maken.

LET OP: 
Mocht u speciale bloemen kiezen of bloemen die niet van dit seizoen zijn maar wel leverbaar zijn uitkiezen, willen wij er u op wijzen dat de maten kunnen afwijken. Wij hebben te maken met dagprijzen, daarom kunnen wij helaas soms niet voldoen aan deze prijzen met de betreffende maat. Mocht dit het geval zijn, nemen wij contact met u op.