Rouwkistbekleding blauw/oranje
  • Rouwkistbekleding blauw/oranje

Rouwkistbekleding oranje

€ 250,00 incl. BTW

Wij adviseren u de rouwbloemen bij de Mengerij in Baarn zelf te bestellen. Op deze manier kunnen wij met u doornemen wat u wensen zijn. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, moet dit alsnog geen probleem zijn.

De kistbekleding wordt op oasis gestoken, zo blijven de bloemen het mooist. U kunt bij opmerkingen aangeven welke voorkeur u heeft van bloemen en kleuren. Wij zullen ons uiterste best doen om het prachtig te maken. Wij maken gebruik van bloemen uit het seizoen. Het kan zijn dat het door u bestelde rouwkistbekleding iets afwijkt van de afbeelding. 

Vul bij opmerkingen de tekst van het lint of kaartje in. Mocht u te weinig karakters hebben mail de tekst naar info@demengerij.nl

Bezorgkosten zijn pas zichtbaar na plaatsing bestelling!

Maten S 100 cm M 130cm L 160cm XL 180cm XXL 200cm

Opmerking(en)?

  • Max. 250 karakters. Vergeet uw tekst niet op te slaan.
Grootte
Lint (2 slippen)
Aantal

Bezorgen
Snelste bezorg mogelijkheid: 05-06-2020.
Let op: bestellingen na 15:00 worden morgen geleverd.
Afhalen
Snelste bezorg mogelijkheid: 04-06-2020.
Let op: bestellingen na 17:00 worden morgen geleverd.
 

Betaal veilig met iDEAL

 

Eigen bezorgservice!

 

Altijd verse (seizoens)bloemen

Een kistbekleding hebben wij in diverse maten. Het is een beetje wat u passend vind bij de overledenen. Wij adviseren u dan ook deze rouwbloemen bij de Mengerij in Baarn zelf te bestellen. Op deze manier kunnen wij met u doornemen wat u wensen zijn en wij ons werk daardoor beter kunnen uitvoeren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, moet dit alsnog geen probleem zijn. Wij zullen na u bestelling contact met u opnemen.

De kistbekleding wordt op oasis gestoken, op deze manier blijven de bloemen vaak het mooist. U kunt bij omschrijving aangeven welke voorkeur u heeft van bloemen en kleuren. Wij van de Mengerij zullen ons uiterste best doen om het passend prachtig te maken. Wij maken gebruik van bloemen uit het seizoen. Het kan zijn dat het door u bestelde rouwkistbekleding iets afwijkt van de afbeelding. 

LET OP: 
Mocht u speciale bloemen kiezen of bloemen die niet van dit seizoen zijn maar wel leverbaar zijn uitkiezen, willen wij er u op wijzen dat de maten kunnen afwijken. Wij hebben te maken met dagprijzen, daarom kunnen wij helaas soms niet voldoen aan deze prijzen met de betreffende maat. Mocht dit het geval zijn, nemen wij contact met u op.