Bruidsboeket

Het is bijna zover, de mooiste dag van je leven. En je wilt dat alles perfect is. Wij van de Mengerij kunnen je helpen bij het perfecte bruidsboeket voor jou. Eentje die niet de aandacht van de jurk weghaalt, maar die er wel mag zijn.


Als de bruiden in de winkel komen vragen wij altijd een foto of een stofje van de jurk. Op deze manier kunnen wij de kleuren goed afstemmen. Vroeger was het altijd de taak van de aanstaande echtgenoot om de bloemen voor het  bruidswerk te bestellen en op te halen. Dat is tegenwoordig achterhaald en daarom komen steeds meer bruiden het gewoon zelf doen. Toch is er altijd nog een enkele bruidegom die het wel zelf uitkiest.

Naast het bruidsboeket, doen wij ook een locatie aankleden. Op deze manier hebben jullie alles op elkaar aangepast en wordt het een mooi geheel. Bij de locatie hoort ook een beetje de auto. Vaak wordt de auto vergeten. Bij ons worden de auto arrangementen op een oasis zuignap gemaakt. Op deze manier zit het goed vast en kunnen jullie de bloemen bijvoorbeeld ook bij de plechtigheid of receptie gebruiken.

Voor echt het juiste advies voor wat bij jullie past kunnen jullie altijd in de winkel langskomen. Bel van te voren even, we kunnen dan rekening houden met jullie bezoek aan De Mengerij in Baarn.

Bruidsboeket

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters