Rouwkistbekleding

Een kistbekleding hebben wij in diverse maten. Wij adviseren u dan ook deze rouwbloemen bij de Mengerij in Baarn zelf te bestellen. Op deze manier kunnen wij met u doornemen wat u wensen zijn. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, moet dit alsnog geen probleem zijn. Wij zullen na u bestelling contact met u opnemen.

De kistbekleding wordt op oasis gestoken, op deze manier blijven de bloemen vaak het mooist. U kunt bij omschrijving aangeven welke voorkeur u heeft van bloemen en kleuren. Wij zullen ons uiterste best doen om het passend en prachtig te maken. Wij maken gebruik van bloemen uit het seizoen. Het kan zijn dat het door u bestelde rouwkistbekleding iets afwijkt van de afbeelding. 

LET OP: 

Mocht u speciale bloemen kiezen of bloemen die niet van dit seizoen zijn maar wel leverbaar zijn uitkiezen, willen wij er u op wijzen dat de maten kunnen afwijken. Wij hebben te maken met dagprijzen, daarom kunnen wij helaas soms niet voldoen aan deze prijzen met de betreffende maat. Mocht dit het geval zijn, nemen wij contact met u op.


Rouwkistbekleding

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters